top of page

MAGYARORSZÁG ELSŐ FOGYASZTÓVÉDELMI TANÁCSADÓ CÉGE

A kereskedelmi és szolgáltatói kultúra fejlesztéséért

A CP Contact Kft. 2007 nyarán alakult magyar tulajdonú vállalkozás, melynek kiemelt célja a kereskedelmi és szolgáltatási kultúra fejlesztése. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy bizalmon alapuló kapcsolatot építsünk a versenyszféra, a fogyasztók és a hatóságok között. Innovatív megoldásainkkal segítjük partnereinket, hogy a fogyasztóvédelmi szemléletet magukévá téve fejleszthessék egyre ügyfélbarátabbá vállalkozásukat.

RÓLUNK: About

CSAPATUNK

SIKLÓSI MÁTÉ

ÜGYVEZETŐ PARTNER, FŐTANÁCSADÓ

Máté 2002 óta a hazai fogyasztóvédelmi szakma meghatározó szereplője, a cég alapítója és agytrösztje. Egyedülálló módon látja át a hatóság, a vállalkozások és fogyasztók szempontjait. A fogyasztóvédelem olyan tág spektrumát járta körül eddigi pályafutása alatt, amit a szakmában keveseknek sikerült. Anno a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen helyettes szóvivőként kezdte, majd a MÁV utasjogi biztosa, és a PSZÁF fogyasztóvédelmi igazgatója volt. Kipróbálta a hatósági, szabályozó oldalt, ugyanakkor végtelen mennyiségű fogyasztói problémát segített megoldani, több tucat üzleti partnerének köszönhetően pedig magáévá tudta tenni a vállalkozások/szolgáltatók szempontjait is.

Dr. PARAGI ATTILA

JOGI VEZETŐ

A PSZÁF-nél és MNB-nél eltöltött évek alatt Attila a fogyasztóvédelmi jog avatott szakértőjévé vált. A CP Contactnál aztán a pénzügyi fogyasztóvédelem mellett beleásta magát a kiskereskedelem, a webáruházak és az egyéb szolgáltatók fogyasztóvédelmi ügyeibe. Sokszáz órányi auditálás, oktatás és BT képviselet során megjárta a fogyasztóvédelem legmélyebb bugyrait.

MAGYAR SZILVIA

Irodavezető

Szilvia kezében futnak össze a szálak a CP Contact minden ügyével kapcsolatban. Szilvi az iroda szíve és lelke, a számlák, adminisztráció, időbeosztások mesteri szervezője. Ha az irodában már mindent élére állított, BT-ken és auditokon képviseli a cég megbízóinak érdekeit.

RÓLUNK: Team

INNOVÁCIÓINK

WESTEND VEVŐKÖR

SQ AUDIT

PANASZKEZELŐ.HU

Shopping Mall Fountain
Computer with Graph
tabletpanaszkezelővel.jpg

A 2008 nyarán indult egyedülálló szolgáltatás lényege, hogy egyszerre védi a márkanevet és a fogyasztókat is: preventív tanácsadó és mediációs szolgáltatást nyújt helyben anélkül, hogy külső segítséget kellene igénybe venni. A reklamáció így házon belül marad.

A CP Contact Kft. saját fejlesztésű auditálási rendszere hatósági és fogyasztói szempontokon alapul. Az eredmények elemzésével hozzásegíthetjük vállalkozását, hogy komplex módon fejleszthesse a problémás területeket.

A Panaszkezelő.hu a CP Contact saját fejlesztésű online fogyasztóvédelmi jegyzőkönyv készítő applikációja. Az app segítségével néhány perc alatt elkészíthet egy jogszabályoknak megfelelő nyomtatott - vagy elektronikus - minőségi kifogás illetve panasz jegyzőkönyvet.

RÓLUNK: Products

BÜSZKÉK VAGYUNK RÁ

Máté a rádióban.jpg
Internet Hungary.jpg
egyetem-ter10-thumb.jpg

Rendszeres rádiós lakossági fogyasztóvédelmi tanácsadás

A Nívó fogyasztóvédelmi műsorban rendszeresen megjelennek munkatársaink tanácsadóként, ezzel is segítve a lakosság fogyasztóvédelmi problémáinak megoldását, valamint a fogyasztói kultúra fejlesztését.

A CP Contact az E-commerce Hungary tevékeny tagja

Siklósi Máté fogyasztóvédelmi szakértőként aktívan részt vett az E-commerce Hungary (Szek.org) releváns szakmai projektjeiben, és rendszeres előadója a főbb e-kereskedelmi konferenciáknak.

Felsőfokon tanítjuk is

Máté szakmai tapasztalatait főiskolai/egyetemi szinten osztotta meg többek között az ELTE pénzügyi szakjogász képzésén és az Eszterházy Károly Főiskola kurzusain.

RÓLUNK: Projects

Subscribe Form

Stay up to date

Thanks for submitting!

RÓLUNK: Subscribe

KÉRDEZZEN BÁTRAN!
+36 20/506-0305

CP Contact Kft.
Adószám: 14629985243
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-32796854

Cím: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54.
Videoton irodaházak, (V. épület, sárga színű, földszint)

E-mail: info(@)cpcontact.hu

Telefonszám: +36 20 506 0305

Fogyasztói panaszokban nem tudunk segíteni! Kérjük, forduljanak a lakóhely szerint illetékes járási hivatalhoz!

Thanks for submitting!

RÓLUNK: Contact
bottom of page