top of page
tabletpanaszkezelővel.jpg
PANASZKEZELŐ.HU: Project

A Panaszkezelő.hu a CP Contact Kft. saját fejlesztésű online fogyasztóvédelmi jegyzőkönyv készítő applikációja, amelynek alap verziója INGYENESEN HASZNÁLHATÓ. A hatályos jogszabályok előírják, hogy a minőségi kifogásokat, valamint az írásbeli panaszokat, valamint az ezekre adott válaszokat fogyasztóvédelmi jegyzőkönyvben kell rögzíteni. Mit tud a Panaszkezelő.hu, ami javíthat az Ön panaszkezelési folyamatain?

KORLÁTLAN SZÁMÚ  INGYENES FOGYASZTÓVÉDELMI E-JEGYZŐKÖNYV

1 bolthoz bármeddig, bármennyi fogyasztóvédelmi e-jegyzőkönyvet készíthet ingyen.

DIGITÁLIS PANASZKEZELÉS, E-MAILBEN KIKÜLDÖTT JEGYZŐKÖNYVEK

A XXI. században végre digitalizálja a panaszkezelési folyamatokat, így a fogyasztói visszajelzések könnyen kezelhetővé, kereshetővé és elemezhetővé válnak. Az e-jegyzőkönyveket előfizetőink profilja nyomban kiküldi e-mailben a panaszosnak.

SZTENDERDIZÁLT FOLYAMAT

A Panaszkezelő.hu-val minden kolléga minden boltban egységes eljárás szerint tudja rögzíteni a minőségi kifogásokat és panaszokat. Az ügyintézési folyamat átlátható lesz, nem marad ki semmiylen kötelező elem a fogyasztóvédelmi jegyzőkönyvekből.

JOGSZERŰ ÉS BÍRSÁGMENTES

A Panaszkezelő.hu fogyasztóvédelmi e-jegyzőkönyvei mindig megfelelnek a legújabb előírásoknak is. Automatizált megoldásaival elkerülhető a fogyasztóvédelmi bírság.

HOZZÁADOTT ÉRTÉK: FOGYASZTÓVÉDELMI TUDÁS

A Panaszkezelő.hu figyel a szóbeli és írásbeli panasz, a minőségi kifogás, a szvatosság és a jótállás kezelésének apró részleteire is. Automatikusan feltünteti a 197 járási hivatal, illetve a 20 békéltető testület közül a megfelelőt.

RÉSZLETES STATISZTIKÁK

A rendszer tíznél több statisztikával elemzi a jegyzőkönyvek adatait, amelyeket felhasználhatunk a panaszkezelési folyamatok, a munkatársak, az ügyfélszerzés, és a termékkínálat fejlesztésére.

PANASZKEZELŐ.HU: Products

KÉRDEZZEN BÁTRAN!
+36 20/506-0305

CP Contact Kft.
Adószám: 14629985243
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-32796854

Cím: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54.
Videoton irodaházak, (V. épület, sárga színű, földszint)

E-mail: info(@)cpcontact.hu

Telefonszám: +36 20 506 0305

Fogyasztói panaszokban nem tudunk segíteni! Kérjük, forduljanak a lakóhely szerint illetékes járási hivatalhoz!

Thanks for submitting!

PANASZKEZELŐ.HU: Contact
bottom of page