top of page
Boutique Hotel Bedroom

FOGYASZTÓVÉDELEM SZOLGÁLTATÁST KÍNÁLÓKNAK

Kényeztesse ügyfeleit fogyasztóbarát hozzáállással!

A fogyasztóvédelem nem csak online és offline portékákra terjed ki: a szolgáltatások értékesítésekor ugyanúgy megszabott keretrendszerekben kell dolgozni, és ugyanúgy kezelni kell a panaszos ügyfeleket. A CP Contact Kft. szerteágazó területeken segített már szolgáltatóknak abban, hogy fogyasztóvédelmi szempontból előremutatóan változtassanak üzletmenetükön.

Szolgáltatást kínálóknak: About

MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Networking

Fogyasztóvédelmi képzések

A CP Contact képzésein nemcsak az Ön szolgáltatási területére érvényes fogyasztóvédelmi jogszabályokkal ismerkedhet meg. Gyakorlati példákat, megoldhatatlannak tűnő, de mégis megoldott eseteket és friss szemléletet nyújtanak szakembereink! Nézzen utána aktuális képzéseinknek!

analysis-business-business-people-154747

Panaszkezelő.hu

Kezelje az írásban illetve szóban elhangzott vendégek panaszát profi applikációnkkal! A Panaszkezelő.hu-val online néhány perc alatt elkészítheti, és e-mailben elküldheti a kötelező fogyasztóvédelmi jegyzőkönyveket! Tudjon meg többet az e-jegyzőkönyvekről!

Békéltetési ügyvitel

Ha egy elégedetlen vendég békéltető testület elé citálja vállalkozását, segítünk, hogy minél jobban jöjjön ki az ügyből! Olvassa el, miért fontos profin felkészülni egy BT-re, vagy szakembert odaküldeni!

Business Meeting

Hotel és szállás audit

A CP Contact Kft. szakembereinek idegenforgalmi tapasztalatai lehetővé teszik, hogy vállaljuk hotelek illetve kisebb szálláshelyek átfogó fogyasztóvédelmi auditját. Olvassa el, mennyiben járulhat hozzá vállalkozása sikeréhez!

Hotel bedside table with tea
Szolgáltatást kínálóknak: Services

KÉRDEZZEN BÁTRAN!
+36 20/506-0305

CP Contact Kft.
Adószám: 14629985243
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-32796854

Cím: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54.
Videoton irodaházak, (V. épület, sárga színű, földszint)

E-mail: info(@)cpcontact.hu

Telefonszám: +36 20 506 0305

Fogyasztói panaszokban nem tudunk segíteni! Kérjük, forduljanak a lakóhely szerint illetékes járási hivatalhoz!

Thanks for submitting!

Szolgáltatást kínálóknak: Contact
bottom of page